Markkinoiden kokoelma: Verinen maanantai näkee Bitcoin-pudotuksen

  • 16. März 2021 at 12:58
  • Bitcoin-korjaus näkee 54 500 dollaria.
  • Yli 2,25 miljardia dollaria selvitystilassa, kun Bitcoin korjaa.
  • HOT näkee suuria voittoja, kun suuret yritykset näkevät punaisen maanantaina.

Viikonlopun nousutuntuman jälkeen verinen maanantai täytti nimensä, kun Bitcoin kärsi 6 prosentin hinnanlaskusta. Markkinoilla myös muut suuret yhtiöt laskivat, kun taas suurin osa altcoineista pysyi vahvana.

Bitcoinilla oli myrskyinen päivä maanantaina. Salausvaluutta purjehti pilvien yläpuolella viime viikonloppuna. Bitcoin oli onnistunut saavuttamaan uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 61 844 dollaria, myöhään lauantaina. Kaikkien aikojen korkeimmasta ajankohdasta lähtien Crypto Profit on kuitenkin alkanut nähdä korjauksen. Maanantaina hinta laski lähes 9 prosenttiin, kun Bitcoin kosketti 54 500 dollaria. Salaus on kuitenkin onnistunut palautumaan hieman.

Majorit kärsivät Bitcoinista

Vaikka Bitcoinilla oli rankka päivä, tunne tuntui kymmenen parhaan joukossa, kun jokainen kolikko näki punaisen päivänä. Litecoinin mielestä myyntihinnat olivat 7,3%: n alenemassa, kun XRP: n hinta laski vain 1%.

Altcoineilla on peltopäivä

Vaikka Bitcoin ja muut suuret kryptovaluutat näkivät punaisen maanantaina, Altcoins näki sekoitetun voiton ja tappion päivän. Leijonan osuus voitoista jaettiin 25 prosenttiin 100 parhaan joukosta. VeChain (VET) nousi 20 parhaan joukkoon 24 prosentin voitolla.

Se on kolmanneksi suurin voittaja 100 parhaan joukossa. Myös veteraaniprojekti Siacoin (SIA) nousi maanantaina 23%. Työnnä projekti takaisin 100 parhaan joukkoon.

100 suurinta voittoa

Maanantaina 100 parhaan joukkoon noussut Holo (HOT) oli listan kärjessä. HOTin elpyminen 26%: n hintahyppyn jälkeen kiihdytti projektin 70 parhaan joukkoon. Äskettäisen nousevan ilmapiirin mukaan maanantaina suurimmat voittajat ovat kaikki nähneet yli 43% hinnan nousun. Kun HOT on noussut yli 178% viime viikolla.

Bitcoinin volatiliteetti aiheuttaa selvityksiä

Nykyinen markkinatunnelma nojaa edelleen nousevampaan ennakkoon kuin laskeva. Bitcoinin volatiliteetti kuitenkin vaivaa edelleen liikaa vivutettuja kauppiaita. Yhdeksän prosentin muutoksen seurauksena yli 2,25 miljardia dollaria oli selvitystilassa päivän aikana. Markkinat rankaisevat edelleen ahneita kauppiaita, jotka haluavat hyödyntää nousevaa tunnetta.

Loppuviikko on mielenkiintoinen aika markkinoilla. Jos Bitcoin voi ottaa jalkansa pois kaasusta viime aikojen ennätyksensä jälkeen, on erittäin todennäköistä, että altcoinit nauttivat vihreämmästä eteenpäin.